Velkommen til
2. oktober 2019
Velkommen til - Mathilde Jensen blog

Mit første rigtige blogindlæg. Er I klar? Jeg er ikke helt sikker på, at jeg selv er, haha. Men nu giver jeg det et forsøg.

Mon jeg er den eneste, der ved sit første indlæg, føler en smule præstationsangst? Det burde jeg jo i virkeligheden ikke, for det er min egen blog – så jeg kan skrive lige præcis det, som jeg har lyst til. På den anden side, er der i dag bare et eller andet tabubelagt over at have en blog. Det at være “blogger” er tit et udtryk, som alle rynker på næsen over. I hvert fald når man ikke har +10.000 følgere på Instagram, en Swipe-funktion og en masse betalte samarbejder. Hvis jeg skal være helt ærlig, så rynker jeg også selv på næsen nogle gange, men det er fordi det er sådan et flyvsk felt. Inderst inde, synes jeg jo nok bare, at dem som lever af det, har det fedeste job. Jeg elsker at følge med når andre blogger og lægger billeder op på Instagram, så hvorfor ikke gøre det selv?

Jeg er godt klar over, at det hverken gør mig til et “kendt” ansigt, giver mig flere følgere på Instagram eller gør at firmaer står i kø for, at Mathilde Jensen vil reklamere for deres produkt. Et fact er dog, at jeg elsker at tage billeder (og jeg forsøger endda at gøre dem så Insta-venlige som muligt. Jeg har dog ikke helt fået overbevist Frede om rollen som “Insta-husband” endnu, måske det kommer – haha) og så er jeg faktisk også ret glad for at skrive. Så det kan vel ikke skade at tage springet og give det et forsøg, også selvom jeg føler det er lidt skørt? Ikke for andres skyld, men for min egen.

Det skulle være så terapeutisk at skrive dagbog, og hvorfor ikke gøre det lidt sjovere? Jeg er 24 år, jeg har en uddannelse som jeg ikke vil bruge, jeg har intet arbejde, men størst af alt, så har jeg ingen idé om, hvad jeg vil med mit liv – sikke et CV, hva’? Alt det skal jeg nok skrive en hel del mere om. Min tanke er, at jeg måske ikke er den eneste i verden, som ikke har styr på sit liv. Måske det kan hjælpe andre i samme situation, hvem ved? Vigtigst af alt, måske det i virkeligheden kan hjælpe mig at få skrevet en masse følelser ned. Det er da et forsøg værd.

Jeg har indtil videre delt bloggen op i fire emner. Ærlighed, hvor der vil komme opslag som dette – indlæg om, hvordan det er at være mig, og de følelser jeg render rundt med, ren ærlighed direkte fra hjertet. Hverdag, hvor alle mulige hverdagsting vil blive postet. Rejse (fordi jeg elsker det!), hvor jeg vil dele oplevelser, og måske nogle anbefalinger fra rejser jeg har været på. Til sidst, vil der muligvis komme noget boliginspiration, når jeg til tider får overtalt min meget søde, men nærige kæreste til nytænkning i lejligheden. Måske der kommer flere emner til på et tidspunkt, måske nogle bliver fjernet igen – det finder jeg ud af undervejs.

Jeg har i omkring to måneder holdt en pause fra sociale medier for at få lidt mere ro på i hovedet, komme lidt væk fra “det perfekte glansbillede” som folk viser frem – og som jeg også selv viser frem. Men nu må det være på tide at gå online igen, dog i et begrænset omfang – så det ikke får lov til at styre mig. Jeg synes et medie, som Instagram, er fedt og jeg elsker det – jeg skal bare selv lige lære at huske på, at ikke alt er så perfekt i virkeligheden, som det ser ud til på billeder. Jeg er vendt stærkt tilbage nu, og vil nok også bruge min Instagram mere i forhold til denne blog. Nu må vi se. Jeg vil gøre det i mit eget tempo, både på sociale medier og her på bloggen. Det skal nemlig ikke stresse mig yderligere, men i stedet give mig et frirum.

Der er højest sandsynlig ingen som læser med her, og mine ikke engang 300 følgere på Instagram lokker nok ikke ligefrem læsere herover.  Det er lidt ambivalent. Ingen tvivl om, at man da gerne vil inspirere andre mennesker, så man ikke bare sidder og skriver til sig selv, men på den anden side så synes jeg også det er en smule pinligt – jeg ved ikke rigtig hvorfor? Men nogle gange skal man vel prøve noget nyt – det værste der kan ske er vel, at jeg ikke synes det er sjovt, og så er det jo bare at stoppe.

Indtil videre slipper I ikke for mig, lige foreløbig i hvert fald. Så tak til jordens dejligste kæreste, familie og venner – mine trofaste og højst sandsynlig eneste læsere, som støtter mig igennnem alt. Til dig (hvis du findes), hvis du ved en fejl har forvildet dig ind på siden – så velkommen til. Jeg håber, at du vil blive hængende lidt endnu.

Vi skrives ved en anden gang.

Kram fra M

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM MIG

Hej, mit navn er Mathilde. Jeg er 24 år gammel og bor sammen med Frederik, der uden tvivl hører under definitionen, verdens bedste kæreste. Vi har været kærester siden 2013, og utroligt nok er han ikke løbet skrigende væk – endnu i hvert fald.

Her på bloggen deler jeg ud af lidt af hvert. Alt fra ferier, til bolig og helt almindelige hverdagsting. Toppen af poppen (hvis jeg i hvert fald selv skal sige det) er, at bloggen er personlig, den er MIG og jeg deler derfor også ud af mine ærligheder direkte fra hjertet.

Tak fordi, at du læser med! 

SENESTE BLOGINDLÆG

Min ærlighed om stress

Min ærlighed om stress

Hej, og tak fordi du læser med.   Her kommer et lidt mere personligt indlæg fra min side af. Jeg håber, at du vil tage godt imod det.  Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går til psykolog. Det er egentlig lidt mærkeligt for mig at skrive, for på en eller...

læs mere
Min nye grønne baby

Min nye grønne baby

YES så skete det endelig! Jeg har fået min grønne baby - og det er ikke bloggen jeg snakker om. Nej det er min helt nye iPhone 11 Pro!!! Jeg kan næsten ikke få armene ned, tænk at man kan blive så glad for en materiel ting. Jeg har længe vidst, at min iPhone 6s, der...

læs mere
Kage, fødselsdag og (u)hygge

Kage, fødselsdag og (u)hygge

Der har været helt stille på bloggen de sidste par uger. Jeg har ikke lige haft overskuddet til at skrive et indlæg, men nu er jeg tilbage med et lille opsummerings-indlæg over de sidste par uger og dermed oktober måned.  For os er oktober altid en dejlig, men travl...

læs mere

RELATEREDE BLOGINDLÆG

Min ærlighed om stress

Min ærlighed om stress

Hej, og tak fordi du læser med.   Her kommer et lidt mere personligt indlæg fra min side af. Jeg håber, at du vil tage godt imod det.  Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går til psykolog. Det er egentlig lidt mærkeligt for mig at skrive, for på en eller...

læs mere

INSTAGRAM @mathildejensenyo

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.