Min nye grønne baby
6. november 2019
iPhone 11 Pro Mathilde Jensen

YES så skete det endelig! Jeg har fået min grønne baby – og det er ikke bloggen jeg snakker om. Nej det er min helt nye iPhone 11 Pro!!! Jeg kan næsten ikke få armene ned, tænk at man kan blive så glad for en materiel ting.

Jeg har længe vidst, at min iPhone 6s, der gerne skulle have strøm 24/7 for at fungere, kørte på sidste vers. Jeg har derfor også længe planlagt at købe en ny telefon. Et kort øjeblik overvejede jeg en Huawei, fordi de er meget billigere end en iPhone (som i virkelig virkelig meget billigere), men jeg vidste bare, at jeg hurtigt ville fortryde. Jeps det er rigtigt, jeg er en af dem som Apple har tryllebundet med både iPhone, iPad og Macbook, og til trods for deres enormt dyre priser, så er jeg altså bare fan og kommer nok heller aldrig til at skifte til noget andet!

Efter endelig at have sparet op, havde jeg lidt udfordringer med at købe min nye iPhone, da den var udsolgt. Det kostede endda også en forgæves tur til Rødovre Centret (hvor jeg var blevet lovet, at de havde en på lager – som de selvfølgelig ikke havde). Lad os bare sige jeg var lettere irriteret på Yousee, men torsdag aften lykkedes det mig altså at få bestilt den på deres hjemmeside, og den kom allerede i mandags. YAY.

På min tidligere iPhone havde jeg 14.000+ billeder, og derfor var jeg ikke interesseret i at få alle disse med over på den nye telefon. At få dem overflyttet fra iCloud til en ekstern harddisk, var bare ikke lige så enkelt som man skulle tro. Jeg brugte derfor hele mandag og hele tirsdag denne uge på at få dem overført og slettet. Det føltes så mærkeligt til sidst at trykke slet, især også fordi jeg er overbevist om at nogle er gået tabt undervejs (man kunne kun overføre 1000 af gangen, og nogle havde umiddelbart ens navne, så jeg måtte erstatte dem), men jeg havde virkelig bare brug for en clean slate på min nye iPhone og det har jeg fået. Jeg har heller ikke valgt at overføre alle mine apps og data. Der er altså bare ikke noget bedre end når det føles helt nyt og lækkert. Er det kun mig der har det mærkelige behov?

Når men til trods for en del ventetid, kaos og frustationer har jeg nu fået min grønne baby, og den er så SMUK altså. Prøv lige at se.

Jeg kan ikke vente med at skulle tage en masse fine billeder, især til Instagram og bloggen her.   Så I må hellere blive hængende lidt endnu, hæhæ.

Tak fordi du læste med.

Kram fra M

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM MIG

Hej, mit navn er Mathilde. Jeg er 24 år gammel og bor sammen med Frederik, der uden tvivl hører under definitionen, verdens bedste kæreste. Vi har været kærester siden 2013, og utroligt nok er han ikke løbet skrigende væk – endnu i hvert fald.

Her på bloggen deler jeg ud af lidt af hvert. Alt fra ferier, til bolig og helt almindelige hverdagsting. Toppen af poppen (hvis jeg i hvert fald selv skal sige det) er, at bloggen er personlig, den er MIG og jeg deler derfor også ud af mine ærligheder direkte fra hjertet.

Tak fordi, at du læser med! 

SENESTE BLOGINDLÆG

Min ærlighed om stress

Min ærlighed om stress

Hej, og tak fordi du læser med.   Her kommer et lidt mere personligt indlæg fra min side af. Jeg håber, at du vil tage godt imod det.  Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går til psykolog. Det er egentlig lidt mærkeligt for mig at skrive, for på en eller...

læs mere
Kage, fødselsdag og (u)hygge

Kage, fødselsdag og (u)hygge

Der har været helt stille på bloggen de sidste par uger. Jeg har ikke lige haft overskuddet til at skrive et indlæg, men nu er jeg tilbage med et lille opsummerings-indlæg over de sidste par uger og dermed oktober måned.  For os er oktober altid en dejlig, men travl...

læs mere
Sommerferie minder

Sommerferie minder

Det er mere end halvanden måned siden, at Frede og jeg kom hjem fra vores sommerferie. Jeg tænker derfor, at det må være på tide at skrive et blogindlæg og vise en masse billeder fra vores ferie. En ferie vi havde glædet os helt ekstremt til, og som vi ser tilbage på...

læs mere

RELATEREDE BLOGINDLÆG

Kage, fødselsdag og (u)hygge

Kage, fødselsdag og (u)hygge

Der har været helt stille på bloggen de sidste par uger. Jeg har ikke lige haft overskuddet til at skrive et indlæg, men nu er jeg tilbage med et lille opsummerings-indlæg over de sidste par uger og dermed oktober måned.  For os er oktober altid en dejlig, men travl...

læs mere
Birthday Girl

Birthday Girl

Så er det blevet tid til mit andet blogindlæg (WOW det føles lidt mærkeligt for mig at skrive). Tusind tak til alle jer, der allerede har læst mit første indlæg, det betyder virkelig meget - og endnu mere tak fordi du fortsat læser med. Hvis du ikke allerede har læst...

læs mere