Birthday Girl
5. oktober 2019
Birthday Girl - Mathilde Jensen blog

Så er det blevet tid til mit andet blogindlæg (WOW det føles lidt mærkeligt for mig at skrive). Tusind tak til alle jer, der allerede har læst mit første indlæg, det betyder virkelig meget – og endnu mere tak fordi du fortsat læser med. Hvis du ikke allerede har læst mit første indlæg, så kan du finde det her. Det handler lidt om hvem jeg er og mine tanker omkring det “at starte en blog”. 

Nu til noget helt andet! Nemlig noget de fleste associerer med flag, balloner, gaver og kærlighed. Jeps, du har gættet rigtigt – jeg havde fødselsdag i tirsdags, d. 1. oktober. YAY tillykke til mig. 24 år gammel, det synes jeg ikke er helt til at forstå – det bliver sværere og sværere at løbe fra voksen-ansvaret. Jeg føler nærmest lige, at jeg er fyldt 18 år. Åbenbart ligner jeg så ikke engang en der er fyldt 18, hvilket jeg fik bekræftet, da jeg forleden skulle købe nogle sugetabeletter mod ondt i halsen på apoteket (der åbenbart kun må købes af “voksne”)  og kasseekspedienten spørger “Er du over 18 år?”. Så TAK til dig, det var da lige et spark i selvtilliden. På den anden side så prøver jeg at overbevise mig selv om, at den dag jeg fylder 40 år og fortsat ligner en på 30, vil jeg være taknemlig for mit babyface. 

At være blevet 24 år betyder også, at jeg nu er på vej mod mit 25. år. Det kan jeg godt mærke, at jeg har det lidt stramt med (eller i virkeligheden nok… MEGET stramt). For mig har 25 bare altid været et “voksen-pejlemærke”, når man er 25 år, så er man voksen og man har styr på sit liv med villa, volvo og vovse (eller det troede jeg i hvert fald). Det lader til at mine forestillinger om det perfekte liv, ikke helt lever op til virkeligheden. Jeg skal da være ærlig at indrømme, at det skaber en lille smule panik i mig – især nu hvor jeg bare heller ikke har styr på noget i mit liv. Det er jo så heller ikke helt rigtigt, fordi om ikke andet, så har jeg jo fundet manden i mit liv (endda allerede som 17-årig, hvor heldig har man lov at være?), jeg har den dejligste familie og de skønneste venner – men jeg mangler bare stadig at finde min vej i livet, og det er altså en del sværere end man lige skulle tro. Gid man bare var vokset op med tanken om, at “det her skal jeg være, når jeg bliver stor”, så ville det hele være meget lettere – men det er ikke sikkert man vil være mere glad af den grund, hvad tænker I? Voksenlivet er bare ikke lige så let som jeg havde forestillet mig det. Da man var lille ville man gerne være stor, nu ville jeg give alt for at blive barn igen, uden den store bekymring i verden. 

Når nu skal det hele heller ikke blive så tungt og dybsindigt, fordi jeg havde vitterligt verdens bedste fødselsdag i tirsdags med min dejlige familie.

Min formiddag startede ud med en lækker brunch på Café Vivaldi i Roskilde med min mor. Efterfølgende gik vi en tur rundt i byen, da vi lige skulle have styr på nogle ting – Frede har nemlig også snart fødselsdag, så der skulle lige være styr på det hele. Dagen fløj faktisk bare afsted, og vi var først hjemme omkring kl. 15.00. Senere på dagen kom Frede hjem, og jeg fik besøg af min svigermor, Fredes lillebror og hans kæreste, som kom forbi med gaver. Derefter smuttede Frede og jeg på Café Freunde, for at spise aftensmad med min far, hans kone og min lillesøster. Slet ikke den værste måde at fejre sin 24 års fødselsdag på.

Nu til det sjove, nemlig gaverne. For jeg fik de skønneste gaver i tirsdags, og dem skal I da ikke snydes for at se. 

Som om alle disse gaver ikke var nok, så fik jeg yderligere et gavekort til yoga hos AYS Roskilde, et blad, ansigtscreme, smukke blomster samt et tilskud til en ny telefon (lucky me).

Apropos ny telefon, så synger min iPhone på sidste vers, og jeg har derfor længe planlagt at skulle købe en ny, jeg har egentlig bare ventet på at Apple skulle lancere den nye, og det er jo sket nu. Jeg har set mig varm på den nye iPhone 11 Pro (amen altså, den ser så lækker ud, især sammenlignet med min gamle iPhone 6s). Jeg tænker, at den kan skabe en del flottere billeder til bloggen, så det er vel nærmest en investering, ikke? Haha, det er altid godt at kunne finde en praktisk årsag til sine køb. Man vælger altid den klassiske farve (eller det gør jeg i hvert fald), indtil videre har jeg kun haft hvid, men min plan var at købe en sort denne gang – lige indtil jeg så, at den laves i grøn. Jeg synes den er så flot, men jeg ved ikke helt om jeg tør tage det vovede valg, eller om jeg skal gå med det sikre. Hvad synes I?

I dag skal jeg holde fødselsdag for min mors side af familien, sammen med min søde kusine, Isabella, der igår fyldte 19 år (what det er ikke til at forstå, at min lille mus er blevet så stor – stort tillykke min søde) og Frede (som fylder 24 d. 19. oktober). Det bliver så hyggeligt, og jeg glæder mig helt vildt, så nu må jeg hellere smutte.

Jeg håber, at du får en fantastisk dag. Jeg er imponeret, hvis du har læst med så langt – måske jeg lige skal lære at begrænse mig lidt, haha – man skal vel lige ind i det hele.

Kram fra M

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM MIG

Hej, mit navn er Mathilde. Jeg er 24 år gammel og bor sammen med Frederik, der uden tvivl hører under definitionen, verdens bedste kæreste. Vi har været kærester siden 2013, og utroligt nok er han ikke løbet skrigende væk – endnu i hvert fald.

Her på bloggen deler jeg ud af lidt af hvert. Alt fra ferier, til bolig og helt almindelige hverdagsting. Toppen af poppen (hvis jeg i hvert fald selv skal sige det) er, at bloggen er personlig, den er MIG og jeg deler derfor også ud af mine ærligheder direkte fra hjertet.

Tak fordi, at du læser med! 

SENESTE BLOGINDLÆG

Min ærlighed om stress

Min ærlighed om stress

Hej, og tak fordi du læser med.   Her kommer et lidt mere personligt indlæg fra min side af. Jeg håber, at du vil tage godt imod det.  Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går til psykolog. Det er egentlig lidt mærkeligt for mig at skrive, for på en eller...

læs mere
Min nye grønne baby

Min nye grønne baby

YES så skete det endelig! Jeg har fået min grønne baby - og det er ikke bloggen jeg snakker om. Nej det er min helt nye iPhone 11 Pro!!! Jeg kan næsten ikke få armene ned, tænk at man kan blive så glad for en materiel ting. Jeg har længe vidst, at min iPhone 6s, der...

læs mere
Kage, fødselsdag og (u)hygge

Kage, fødselsdag og (u)hygge

Der har været helt stille på bloggen de sidste par uger. Jeg har ikke lige haft overskuddet til at skrive et indlæg, men nu er jeg tilbage med et lille opsummerings-indlæg over de sidste par uger og dermed oktober måned.  For os er oktober altid en dejlig, men travl...

læs mere

RELATEREDE BLOGINDLÆG

Min nye grønne baby

Min nye grønne baby

YES så skete det endelig! Jeg har fået min grønne baby - og det er ikke bloggen jeg snakker om. Nej det er min helt nye iPhone 11 Pro!!! Jeg kan næsten ikke få armene ned, tænk at man kan blive så glad for en materiel ting. Jeg har længe vidst, at min iPhone 6s, der...

læs mere
Kage, fødselsdag og (u)hygge

Kage, fødselsdag og (u)hygge

Der har været helt stille på bloggen de sidste par uger. Jeg har ikke lige haft overskuddet til at skrive et indlæg, men nu er jeg tilbage med et lille opsummerings-indlæg over de sidste par uger og dermed oktober måned.  For os er oktober altid en dejlig, men travl...

læs mere

INSTAGRAM @mathildejensenyo

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.